Lajmet

Orari i punes

E hënë, e martë, e enjte prej orës 13:00 - 17:00

E mërkurë, e premte prej orës 9:00 - 13:00


Klinika Aura, Powered by Joomla!

KLINIKA PËR NEUROLOGJI DHE PSIKIATRI
CLINIC FOR NEUROLOGY AND PSYCHIATRY

 

Vendndodhja:
Përballë hyrjës anësore, perendimore të QKUK
Lagja Kalabria, Objekti Exlusive C4
10000 Prishtinë, Kosovë

 

Tel. +381 (0) 38 53 00 00
+381 (0) 
38 612 444
+377 (0) 45 26 22 22
+386 (0) 49 26 22 22
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Web: www.klinikaaura.com
Lagja Kalabria, Objekti EXCLUSIVE C/4
10000 Prishtinë - Kosovë

Ne rast të mos mundësisë të kontaktit me telefon ju lutemi dërgoni SMS në numrat e telefonave celular

   


View Klinika Aura in a larger map